Podawane z kwaśno-słodko-słonym sosem ponzu
Podawane z kwaśno-słodko-słonym sosem ponzu
Podawane z kwaśno-słodko-słonym sosem ponzu
Podawany z ryżem koshihkari i kompozycją warzyw
Podawany z ryżem koshihkari i kompozycją warzyw
Podawane z sosem chilli-mayo
Tuńczyk yellowfin w japońskich przyprawach, grillowany na żywym ogniu. Podawany z kompozycią warzyw
Smażone, złociste krewetki. Podawane z sosem chilli-mayo
Smażone, złociste krążki kalmarów. Podawane z sosem mango-chilli
Smażone, złocite warzywa, batat, papryka, tykwa, marchew. Podawane z sosem mango-chilli
Sałatka z wodorostów z sezamem
Marynowane warzywa i grzyby
Gotowane strączki młodej soi
Tradycyjna zupa na bazie bulionu dashi, podawana z wodorostami, sezamem i wędzonym tofu
Lekko pikantny, duży kociołek gorącego bulionu sojowego, podawany z rozmaitymi warzywami, grzybami shitake i klasycznym makaronem udon
Lekko pikantny, duży kociołek gorącego bulionu sojowego, podawany z rozmaitymi warzywami, grzybami shitake i klasycznym makaronem udon
Grillowany na żywym ogniu, podawany z ryżem koshihkari i marynowanymi warzywami
Makaron soba ze smażonymi warzywa i wołowiną. W naszej wersji podawany w sosie sojowo-orzechowym
Makaron soba ze smażonymi warzywa i tofu. W naszej wersji podawany w sosie sojowo-orzechowym
Makaron udon z krewetkami. W naszej wersji podawany w lekko słodkim sosie chilli
Tradycyjny posiłek kuchni japońskiej składający się z kilku-kilkunastu małych dań podawanych razem, określany przez Japończyków rytuałem
z ryżem koshihkari, mango, ogórkiem, edamame - gotowanymi strączkami soi, sałatką wakame goma - wodorostami z sezamem, marynowanymi warzywami i grzybami
z ryżem koshihkari, awokado, melonem, ogórkiem, marynowanymi warzywami i grzybami
z ryżem koshihkari, chrupiącym nori w panko, ogórkiem, sałatką wakame goma - wodorostami z sezamem, marynowanymi warzywami i grzybami
z ryżem koshihkari, awokado, mango, edamame - gotowanymi strączkami soi, marynowanymi warzywami i grzybami
4 x Rainbow Maki z łososiem gravlax - marynowanym w burakach i japońskich przyprawach, miętą w tempurze, polane słodkim sosem nitsume, w środku z marynowaną tykwą w panko i ogórkiem 6 x Tempura Futomaki z łososiem pieczonym na słodko, tykwą marynowaną, słono-słodkim, japońskim omletem tamago i sezamem, polane słodkim sosem nitsume 3 x Nigiri z słono-słodkim, japońskim omletem tamago i sezamem, polane słodkim sosem nitsume
4 x Rainbow Maki z lekko pikantnym tatarem z łososia, w środku z chrupiącą krewetką i awokado 6 x Futomaki z łososiem pieczonym na ostro, awokado i rzodkwią marynowaną, polane sosem sriracha 3 x Gunkany z pikantnym tatarem z tuńczyka
4 x Rainbow Maki z tuńczykiem yellowfin, ikrą tobiko i sezamem, w środku z serkiem philadelphia, ogórkiem i tykwą marynowaną, polane słodkim sosem nitsume 6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 4 x Uramaki z łososiem gravlax - marynowanym w burakach i japońskich przyprawach, rzodkwią marynowaną, serkiem philadephia i ikrą tobiko
6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Hosomaki z lekko pikantnym tatarem z łososia 3 x Nigiri z łososiem opalanym i majonezowym dressingiem z rzodkwi
6 x Tempura Futomaki z lekko pikantnym tatarem z łososia 4 x Tempura Uramaki z łososiem i ogórkiem 6 x Tempura Hosomaki z chrupiącymi krewetkami w panko
4 x Rainbow Maki z węgorzem opalanym, palonym pieprzem sancho, sezamem, polane słodkiem sosem nitsume i chilli-mayo, w środku z chrupiącą krewetką w panko i awokado 6 x Futomaki z łososiem opalanym, chrupiącą krewetką w panko, awokado, polane sosem chilli-mayo 6 x Tempura Hosomaki z chrupiącymi krewetkami w panko
2 x Nigiri z łososiem 2 x Nigiri z tuńczykiem yellowfin 2 x Nigiri z doradą królewską opalaną, liściem shiso - „japońską miętą” i ikrą tobiko 2 x Nigiri z rekinem wędzonym i majonezowym dressingiem z rzodkwi 2 x Nigiri z makrelą marynowaną i palonym porem 2 x Nigiri z węgorzem opalanym i sezamem, polane słodkim sosem nitsume 2 x Nigiri z seriolą olbrzymią i świeżymi pędami kizami wasabi 2 x Nigiri z krewetką gotowaną i ikrą tobiko
6 x Hosomaki z łososiem 6 x Hosomaki z tuńczykiem yellowfin 6 x Hosomaki z chrupiącymi krewetkami w panko 6 x Hosomaki z rzodkwią marynowaną
6 x Futomaki z łososiem gravlax - marynowanym w burakach i japońskich przyprawach, ogórkiem, rzodkwią marynowaną, świeżymi pędami kizami wasabi i ikrą tobiko 6 x Futomaki z łososiem pieczonym na ostro, awokado i rzodkwią marynowaną, polane sosem sriracha 6 x Futomaki z łososiem opalanym, chrupiącą krewetką w panko, awokado, polane sosem chilli-mayo 6 x Futomaki z tuńczykiem yellowfin, ogórkiem, rzodkwią marynowaną i świeżymi pędami kizami wasabi 6 x Futomaki z chrupiącym boczniakiem w panko, ogórkiem i liściem shiso - „japońską miętą”, polane sosem sriracha 6 x Futomaki z warzywami w panko - papryką, marchwią, rzodkwią marynowaną, tykwą marynowaną
8 x Rainbow Maki z łososiem, ikrą tobiko i sezamem, w środku z awokado, serkiem philadelphia i tykwą marynowaną, polane słodkim sosem nitsume 8 x Rainbow Maki z łososiem gravlax - marynowanym w burakach i japońskich przyprawach, miętą w tempurze, polane słodkim sosem nitsume, w środku z marynowaną tykwą w panko i ogórkiem 8 x Rainbow Maki z rekinem wędzonym i majonezowym dressingiem z rzodkwi, polane sosem sriracha, w środku z chrupiącymi krewetkami i rzodkwią marynowaną 8 x Rainbow Maki z węgorzem opalanym, palonym pieprzem sancho, sezamem, polane słodkiem sosem nitsume i chilli-mayo, w środku z chrupiącą krewetką w panko i awokado
6 x Futomaki z chrupiącymi krewetkami w panko, rzodkwią marynowaną, ogórkiem, polane sosem chilli-mayo 6 x Hosomaki z łososiem gravlax - marynowanym w burakach i japońskich przyprawach 3 x Nigiri z słono-słodkim, japońskim omletem tamago i sezamem, polane słodkim sosem nitsume
6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Hosomaki z chrupiącymi krewetkami w panko 6 x Hosomaki z ogórkiem
6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Futomaki z łososiem pieczonym na słodko, tykwą marynowaną, słono-słodkim, japońskim omletem tamago, sezamem, polane słodkim sosem nitsume 6 x Futomaki z chrupiącymi krewetkami w panko, rzodkwią marynowaną, ogórkiem, polane sosem chilli-mayo 6 x Hosomaki z ogórkiem
4 x Rainbow Maki z węgorzem opalanym, palonym pieprzem sancho, sezamem, polane słodkiem sosem nitsume i chilli-mayo, w środku z chrupiącą krewetką w panko i awokado 6 x Futomaki z lekko pikantnym tatarem z łososia 6 x Futomaki z chrupiącymi krewetkami w panko, rzodkwią marynowaną, ogórkiem, polane sosem chilli-mayo 6 x Hosomaki z seriolą olbrzymią 3 x Nigiri z łososiem
4 x Rainbow Maki z tofu inari - smażonym tofu, marynowanym w słodko-wytrawnej zalewie i sezamem, polane słodkim sosem nitsume, w środku z ogórkiem, marchwią i papryką 6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Futomaki z tuńczykiem yellowfin opalanym, chrupiącą krewetką w panko, rzodkwią marynowaną, świeżymi pędami kizami wasabi, polane sosem chilli-mayo 6 x Futomaki z krewetkami gotowanymi, z słono-słodkim, japońskim omletem tamago, sezamem, ogórkiem i tykwą marynowaną, polane sosem yuzu-mayo 6 x Futomaki ze smażonym batatem, ogórkiem i tykwą marynowaną, polane sosem chilli-mayo 3 x Nigiri z łososiem 3 x Nigiri z doradą królewską w stylu yubiki
4 x Rainbow Maki z łososiem, ikrą tobiko i sezamem, w środku z awokado, serkiem Philadelphia i tykwą marynowaną, polane słodkim sosem nitsume 4 x Rainbow Maki z tuńczykiem yellowfin, ikrą tobiko i sezamem, w środku z ogórkiem, serkiem philadelphia i tykwą marynowaną, polane słodkim sosem nitsume 6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Futomaki z łososiem pieczonym na słodko, tykwą marynowaną, słono-słodkim, japońskim omletem tamago i sezamem, polane słodkim sosem nitsume 6 x Futomaki z seriolą olbrzymią, ogórkiem i liściem shiso - „japońską miętą”, polane sosem ostrygowym 4 x Uramaki z chrupiącym łososiem w panko i szczypiorkiem, polane sosem mayo-chilli 4 x Uramaki ze smażonym batatem, ogórkiem i tykwą marynowaną 4 x Uramaki ze smażonym wędzonym tofu, rzodkwią marynowaną i prażonymi migdałami
4 x Rainbow Maki z mango, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu”, w środku z liściem shiso - „japońską miętą”, ogórkiem i tykwą marynowaną 6 x Futomaki z łososiem, awokado i serkiem philadelphia, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu” 6 x Futomaki z lekko pikantnym tatarem z łososia 6 x Futomaki z tuńczykiem yellowfin opalanym, chrupiącą krewetką w panko, rzodkwią marynowaną, świeżymi pędami kizami wasabi, polane sosem mayo-chilli 6 x Futomaki z doradą królewską, ogórkiem, „japońską miętą” – liściem shiso i sokiem z limonki, polane sosem sezamowym 6 x Futomaki ze smażonym batatem, ogórkiem i tykwą marynowaną, polane sosem chilli-mayo 6 x Hosomaki z ogórkiem 6 x Hosomaki z rzodkwią marynowaną 3 x Nigiri z seriolą olbrzymią i świeżymi pędami kizami wasabi 3 x Nigiri z makrelą marynowaną i palonym porem 3 x Nigiri z awokado, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu”
4 x Rainbow Maki z awokado, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu”, w środku z marchwią, ogórkiem i tykwą marynowaną 6 x Futomaki z warzywami - awokado, ogórkiem, papryką, marchwią, rzodkwią marynowaną, tykwą marynowną 6 x Futomaki z chrupiącym boczniakiem w panko, ogórkiem i liściem shiso - „japońską miętą”, polane sosem sriracha 6 x Hosomaki z mango 6 x Hosomaki z tykwą marynowaną
4 x Rainbow Maki z tofu inari - smażonym tofu, marynowanym w słodko-wytrawnej zalewie, sezamem, polane słodkim sosem nitsume, w środku z ogórkiem, marchwią i papryką 6 x Futomaki ze smażonym, wędzonym tofu, rzodkwią marynowaną i prażonymi migdałami 6 x Futomaki ze smażonym batatem, ogórkiem i tykwą marynowaną, polane sosem chilli-mayo 6 x Futomaki z warzywami w panko - papryką, marchwią, rzodkwią marynowaną, tykwą marynowną 6 x Hosomaki z ogórkiem 6 x Hosomaki z rzodkwią marynowaną 3 x Nigiri z awokado, posypane masago arare - kuleczkami „dmuchanego ryżu”